Ezt olvastátok 2020-ban a blogon

Szerző: Nagy Ádám Közzétéve:

2020 egy váratlan kanyarokkal, lejtmenetekkel és 180 fokos fordulókkal teli hullámvasút volt, egyben azonban nagyon fontos év is a belső kommunikáció szempontjából: ez volt az az esztendő, ami mindenki számára jól érzékelhetően megmutatta a különbséget a tudatos, jól szervezett munkahelyi (krízis)kommunikáció és az ad-hoc kapkodás közt.

Ezt egyébként jól tükrözi az is, mely cikkek voltak a legolvasottabbak 2020-ban a Komm365 blogon. Az általános, bevezető jellegű cikkek, mint pl. a “Mi a belső kommunikáció, és miért érdemes jobban odafigyelni rá?” – ami egyben a legelső blogos írásom is volt – évek távlatából is töretlen népszerűségnek örvendenek, de sokan olvastatok arról is, hogyan lehet a belső kommunikációban munkavállalókat “profilozni“, milyen társasjátékokkal érdemes fejleszteni a vezetők kommunikációs készségeit, de nem meglepő módon a kríziskommunikációs gyorstippek cikkem is elég olvasott volt a köreitekben, főleg a világjárvány kezdeti napjaiban.

Íme a TOP10-es lista, illetve a megtekintések száma 2020-ban:

  1. Mi a belső kommunikáció, és miért érdemes jobban odafigyelni rá? | 1,188 megtekintés
  2. A sikeres munkahelyi kommunikáció csak egyetlen kérdésen múlik… | 823 megtekintés
  3. Profilozás a belső kommunikációban – az FBI trükkjei | 784 megtekintés
  4. Koronavírus: kríziskommunikációs gyorstippek a munkahelyre | 614 megtekintés
  5. Klasszikus kommunikációs csatornák a munkahelyen | 320 megtekintés
  6. Tanuljunk belső kommunikációt #01: blogok | 314 megtekintés
  7. Kommunikációs tippek (és társasjátékok) vezetőknek | 192 megtekintés
  8. 5 meghatározó belső kommunikációs trend 2020-ra | 177 megtekintés
  9. Hol a határ a belső és a külső kommunikáció közt? | 153 megtekintés
  10. 5 belső kommunikációs trend, ami 2019-ben is velünk marad | 140 megtekintés

Köszönöm szépen mindenkinek, aki 2020-ban (is) velem tartott a blogon és akár csak egyetlen cikk elolvasásával is hozzájárult a fenti számokhoz. Számomra nagyon hasznosak ezek a visszatekintések: ilyenkor látszik az, hogy milyen témák, milyen stílusú cikkek érdekelnek Titeket igazán, mik bizonyulnak időtálló tartalomnak, és melyek azok a cikkek, amik nem egészen az elképzeléseim szerint teljesítenek, viszont sok tanulsággal szolgálnak a jövőre nézve. Külön köszönet azoknak, akik egy-egy bátorító kommenttel, egy ötlettel vagy akár egy vendégcikkel hozzájárultak a Komm365 fejlődéséhez – nélkületek biztos nem lett volna ilyen színes a 2020-as cikk felhozatal!

Sok sikert és kitartást mindenkinek a 2021-es évhez; nem biztos, hogy sokkal könnyebb lesz, mint 2020 volt, de én nagyon bízok abban, hogy az elmúlt egy év tanulságaival felvértezve most már kifelé lábalunk abból a bizonyos gödörből, és egyre elérhetőbb közelségbe kerül, amit egykor “normális kerékvágásnak” neveztünk. Hajrá 2021!

Kategóriák: Analitika

Nagy Ádám

Kommunikációs szakértő, kreatív geek, blogger. ?‍♂️? Közel hét éve segítek vállalatoknak abban, hogy a belső kommunikáció következő szintjére lépjenek - nem csupán tartalom, hanem a használt digitális eszközök és a színfalak mögött zajló folyamatok terén is.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .