Iránytű a belső kommunikációs stratégia alapjaihoz

Szerző: Nagy Ádám Közzétéve:

Kommunikációs stratégia kidolgozásába fogni bizony nem könnyű dolog. Rengeteg különféle szempont, perspektíva és módszer szerint kezdhetünk neki, az alábbiakban épp ezért szeretnék egy – szerintem elég könnyen követhető és logikus – utat mutatni neked ahhoz, hogy meghatározhasd a stratégia alapjait.

Nyomtasd ki az alábbi dokumentumot, olvasgasd végig az egyes slideokat és egészítsd ki azokat saját válaszaiddal, mintha csak egy munkafüzetbe dolgoznál! A végeredmény biztos, hogy nem egy teljesen kiforrott, végletekig kidolgozott terv lesz, de az biztos, hogy stabil alapokat nyújthat a belső kommunikációs stratégia további kidolgozásához és elmélyítéséhez.

Ha pedig további részletekre és érdekességekre is kíváncsi lennél a belső kommunikáció világából, a lehető legjobb helyen jársz: rendszeres írásokkal, saját tapasztalatokkal igyekszem minél több oldalról körbejárni a témát – kövesd hát a továbbiakban is a Komm365 blogot, vagy iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le semmilyen újdonságról!


Nagy Ádám

Kommunikációs szakértő, kreatív geek, blogger. ?‍♂️? Közel hét éve segítek vállalatoknak abban, hogy a belső kommunikáció következő szintjére lépjenek - nem csupán tartalom, hanem a használt digitális eszközök és a színfalak mögött zajló folyamatok terén is.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .