// Rólam

Ki van a blog mögött?

Nagy Ádám vagyok – végzettségemet tekintve HR-es közgazdász, az elmúlt 6+ év tapasztalatai alapján multinacionális vállalatokra és SSC-kre szakosodott kommunikációs specialista, mindezek mellett pedig a digitális munkahelyi megoldások, a vizuális történetmesélés és a kreatív szövegírás lelkes rajongója.

Tanulmányok & képzések

2021: Média- és kríziskommunikációs tréning (bp)

2020: Smart Brevity – haladó szövegírói tréning (bp)

2020: Szociálpszichológia MOOC (Coursera)

2017: PROSCI / ADKAR változásmenedzsment tréning (Roche)

2013 – 2016: Budapesti Corvinus Egyetem – Közgazdász emberi erőforrások szakon (BSc)


Készségek

#kreatív: szövegírás, PhotoShop, InDesign, Visio, alapfokú videószerkesztés (Premiere Pro, Camtasia, After Effects)

#digitális: teljes Office 365 haladó használata, PowerBI adatvizualizációk, SharePoint, WordPress

Szakmai életút

2020-jelenleg: bp
Planning and operations coordinator, communications & advocacy Europe
Kezdetben a budapesti és szegedi SSC-k belső kommunikációján, valamint a bp globális SSC-hálózatának digitális kommunikációs projektjein dolgoztam. 2021 május 1. óta a teljes európai kommunikációs csapatot támogatom komm. folyamatfejlesztéssel, digitális platformokkal, régiós stratégiaépítési-és tervezési tevékenységgel.

2017-2020: Deloitte
Internal communications coordinator
A belső kommunikációs folyamatok, csatornák, stratégia és keretrendszer kiépítése mellett azok operatív működtetésén dolgoztam, valamint a vállalat munkáltatói márkáját és közösség média jelenlétét erősítettem az egyik legismertebb Big4 tanácsadónál.

2016-2017: Roche SSC
Junior communciations specialist
Az első főállású munkámban a Roche budapesti SCC-jének belső kommunikációján dolgozhattam, teljeskörű belső támogatást nyújtva az általam támogatott üzletágaknak.

2016: Current, powered by GE
PR & communications intern
Kommunikációs gyakornokként fél éven át támogattam az EME régió PR tevékenységét a GE startup-szerű, dinamikusan növekvő “Current” üzletágában.

2014-2016: Vodafone SSC
HR Recruitment & employer branding intern
Gyakornokként három féléves rotáción át dolgoztam a Vodafone budapesti szolgáltatóközpontjában, megismerve a HR, a recruitment és az employer branding különböző területeit.

2011-2015: GAMERS.hu / IGN Hungary
Ahol minden kezdődött: már a középiskola mellett elkezdtem újságíróként dolgozni a GAMERS.hu videojátékos magazinnál, mely később elhozta Magyarországra a nemzetközileg elismert IGN brandet is. Elsősorban kritikák, tesztek és élménybeszámolók írásával valamint grafikai munkákkal foglalkoztam a szerkesztőség tagjaként.

Az irodán kívül

Budapesten élek feleségemmel – de (ha a Covid-helyzet is engedi) előszeretettel mozdulunk ki a négy fal közül egy-egy külföldi vagy belföldi utazás erejéig. ✈️


Rengeteget olvasok; régebben főleg a fantasy és sci-fi könyveket faltam, manapság viszont már egyre gyakrabban fordulok a krimik és a szakmai könyvek felé. De egy jó Gaiman továbbra is bármikor el tud csábítani! ?


A könyvek mellett a képregények jelentik a másik nagy szenvedélyemet – egyre jelentősebb méreteket ölt a Marvel- és független képregényeket felvonultató gyűjteményem, amiben egészen ritka füzetek, sőt, egy-két aláírt- és tokozott gyűjtői darab is megtalálható. ?